20 Ekim 2008 Pazartesi

'Çok önemli 3 puan kaybettik''

'Çok önemli 3 puan kaybettik''

5. Grup'ta mücadele eden Hatayspor'da, teknik sorumlu Mehmet Kakil, Siirtspor deplasmanında aldıkları 2-0'lık yenilgiyle, zirve yarışında çok önemli bir 3 puan kaybettiklerini ifade etti.


Cezaları nedeniyle 23 Ekim Perşembe günü Bingöl Belediyespor maçını Gaziantep'te yapacaklarını belirten Kakil, şöyle devam etti:
''Siirtspor deplasmanında kazanabileceğimiz maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Çok iyi oynadığımız dakikalarda kalecimizin hatalarından dolayı yediğimiz gollerle sahadan puansız ayrıldık. Sezonun en iyi mücadelesini yaptığımızı söyleyebilirim. Yakaladığımız çok sayıda net pozisyonu değerlendiremedik. Bu da yetmezmiş gibi kaleci Soner'in de kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldık. Yenilginin önüne geçemedik. Artık bu maçı konuşmak fayda getirmez, hafta içinde yapacağımız Bingöl Belediyespor maçını düşünmek zorundayız.''

Kakil, takımın kampa alındığını, kart cezalıları Fahri, Kadir ve kaleci Soner ile geçen hafta kadro dışı bırakılan Ender'in forma giyemeyeceklerini de sözlerine ekledi.

Futbol haberlerinin devamı için.. www.jaglersport.com

Hiç yorum yok: